Хіти тижня. "Жертва хунти" не хоче до в'язниці: Скандальну проросійську діячку Бережну після обшуку виносили на носилках (відео)

Жінка звинуватила силовиків у тому, що вони її вдарили в живіт.

Олена Бережна "вийшла" з- квартири на носилках. Фото:скрін відео

Олену Бережну після обшуку в її квартирі у Києві забрала швидка. Мати загиблої екс-депутата "Партії регіонів" Ірини Бережної винесли на носилках. Журналістам, які її оточили, вона встигла прокоментувати звинувачення СБУ, повідомляють Патріоти України.

"Я абсолютно не займаюся ніякої протиправною діяльністю. Всі наші звіти абсолютно прозорі, вони знаходяться у відкритому доступі. Я не розумію, в чому мене звинувачують ... Ви бачили, що вони зробили з дверима, ви бачите, який бєспрєдєл твориться. Ви бачите, наскільки у нас люди безправні," - заявила вона.

Також Олена Бережна звинуватила силовиків у тому, що вони її вдарили в живіт.

Як повідомлялося раніше, СБУ прийшла з обшуками до матері загиблої екс-нардепа Ірини Бережної Олени вранці 6 листопада. Вона не відкривала двері, тому на допомогу покликали рятувальників і вони вирізали двері болгаркою. Другі двері виламували ногами. СБУ пояснила, що Бережна проходить у справі проросійських організацій - їздить до Росії, а після того влаштовує в містах України дестабілізуючі акції.

Спочатку Бережна пов'язувала обшуки з організацією акції біля пам'ятника радянському генералу Ватуніну 6 листопада - в 75-ту річницю визволення Києва від нацистів.

Як повідомлялося раніше, СБУ провела обшуки в офісі колишнього заступника голови КМДА Ірени Кільчицької. За словами колишньої чиновниці, в офісі співробітники СБУ шукали докази сепаратистської діяльності Олени Бережної

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...