Хіти тижня. ЗСУ показали, хто господар в Азовському морі (фото)

На узбережжі Азовського пройшли військові навчання української армії.

Фото:прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил

У вівторок, 3 липня, збройні сили України провели навчання в районі проведення операції Об'єднаних сил, на узбережжі Азовського моря, в якому останнім часом почастішали провокації російських силовиків. Про це повідомляє мобільна прес-група штабу ООС, зазначають Патріоти України.

За легендою навчань, противник намагався здійснити висадку десанту на ділянку узбережжя Азовського моря. Відзначається, що танкова рота і механізований взвод бригади були підняті по тривозі і знищили умовного противника.

Бойові машини стріляли на відстань від чотирьох до шести кілометрів з закритих бойових позицій.

Особливостями бойових стрільб було те, що частина мішеней перебувала на морі, а це, як повідомляється, ускладнює роботу для танкістів. Потрібно було ставити загороджувальний вогонь, а потім по точним координатам знищувати противника.

"Всі елементи оперативної побудови Об’єднаних Сил та бойового порядку наших військових частин щодня тренуються діяти в разі виникнення будь-якої ситуації, у тому числі і у разі спроби наступу противника, висадки морського десанту та інше. Цього разу наші сили тренувалися діяти на Азовському узбережжі. Я переконався, що підрозділи резерву Об’єднаних сил треновані, вміють діяти по ситуації і влучно стріляти", - заявив присутній на навчаннях командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...