Кремль завмер в очікуванні: Голова Верховної Ради розповів про долю закону про вибори на Донбасі

"На сьогодні я не бачу перспектив для того, щоб цей законопроект з'явився в Раді, також я не бачу перспектив його позитивного розгляду" - запевнив Парубій.

Андрій Парубій. Фото:novynarnia.comПроект закону про вибори на Донбасі може з'явитися у Верховній Раді, проте його не підтримають. Таку думку висловив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передають Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

"Теоретично, він може з'явитися, особливо, якщо він буде внесений президентом, який має право вносити законопроекти для невідкладного розгляду. Звичайно, він (законопроект – ред.) може з'явитися і у Верховній Раді, і в порядку денному сесії.

Але на сьогодні я не бачу перспектив для того, щоб цей законопроект з'явився в Раді, також я не бачу перспектив його позитивного розгляду, - заявив спікер Ради на брифінгу у Трускавці.

Парубій наголосив, що поки в парламенті немає такого проекту закону. "В період, коли йде загострення ситуації на сході, кожну добу все активніше російські окупанти атакують українські позиції, думаю, що це питання не буде сприйняте більшістю депутатів України," - додав він.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...