Люди, які замовляють фальшивки проти Трампа, гірші, ніж повії: Путін розповів про "деградацію політичних еліт" на Заході

Російський президент вважає, що у людей, які замовили компромат проти президента США, немає моральних обмежень.

Володимир Путін. Фото:http://www.segodnya.ua/

Президент РФ Володимир Путін вважає, що замовники компромату проти обраного президента США Дональда Трампа не мають моральних обмежень. Про це Путін сказав на спільній прес-конференції в Москві з президентом Молдови Ігорем Додоном, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Трамп приїхав і одразу ж побіг зустрічатися з московськими повіями? Ця людина, по-перше, вже доросла, а по-друге, багато років займалася організацією конкурсів краси, спілкувалася з найкрасивішими жінками світу", - сказав Путін. "Знаєте, я насилу можу уявити, що він побіг у готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю, хоча вони найкращі в світі, але сумніваюся, що Трамп клюнув на це", - підкреслив він.

На думку Путіна, проституція – "це жахливе соціальне явище, адже молоді жінки займаються цим, тому що не можуть інакше себе забезпечити, і це значною мірою вина суспільства і держави".

"А ось люди, які замовляють фальшивки подібного роду, що зараз поширюються проти обраного президента США, фабрикують і використовують у політичній боротьбі, гірше, ніж повії, у них немає взагалі ніяких моральних обмежень", - вважає Путін.

Він заявив, що Росія постійно має справу з такими людьми, опонентами. "Те, що такі методи використовуються проти обраного президента США, – унікальний випадок, такого ніколи не було. Це говорить про значний рівень деградації політичних еліт на Заході і в США", - упевнений президент РФ.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...