"Моторола погиб в теракте, санкционированном Порошенко", - Дмитро Кисельов в ефірі "Росія 24" призначив винного у смерті бойовика (відео)

Російський пропагандист, як завжди, безцеремонно звинуватив Україну у зриві перемир'я і назвав ліквідацію Мотороли - оголошенням війни.

Дмитро Кисельов. Фото: UaReview.

Ведучий програми "Вести недели" на телеканалі "Росія" Дмитро Кисельов безпосередньо звинуватив Президента України Петра Порошенка в організації вбивства "польового командира" "ДНР" Арсенія Павлова, він же Моторола. Запис програми розміщено на Youtube-каналі "Росії", передають Патріоти України.

Випереджаючи сюжети про похорон бойовика в Донецьку і саміт "нормандської четвірки" в Берліні, телепропагандист заявив: "Моторола загинув у теракті, санкціонованому Петром Порошенко. На Донбасі цей кривавий теракт від Порошенка, вчинений демонстративно в ході оголошеного перемир'я і напередодні зустрічі в нормандському форматі, сприйнятий як оголошення війни, перехід Порошенка до терористичних засобів і тактики ".

"Когда так называемую АТО – антитеррористическую операцию – ведут террористическими методами, то что должно стать ответом?", – продовжив Кисельов.

Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Військовим злочинцем назвав Моторолу російський музикант Андрій Макаревич.

Російська журналістка Юлія Латиніна припустила, що вбивство Мотороли може бути пов'язано з розслідуванням збиття малайзійського Боїнга.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

"Логістика запрацює саме в цей період": Коваленко розповів, як конкретно Україна може використати американську військову допомогу

середа, 24 квітень 2024, 8:30

Військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що завдяки американській допомозі Київ зможе стабілізувати лінію оборони, а також почати формувати резерви для контрнаступальних дій. Хоча затримка її надання негативно позначилася на ситуації на фронті, н...