"Мирний план" Артеменка - план російських спецслужб "опустити" Україну, - Голишев

Російський публіцист розкритикував недолугість нардепа-радикала.

А.Артеменко. Фото: sps.org.ua.

"План по нормалізації відносин між Україною і Росією" авторства народного депутата України Андрія Артеменка, що передбачає здачу Криму в оренду Росії - привід "підняти Україну на сміх" в російських ЗМІ. Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

"Вся ця тема, в якій в якості статиста задіяний невеликий персонаж з каламутною особистою історією, безумовно, була потрібна виключно для того, щоб підняти на сміх українців, які хочуть Росії здати "її" територію в оренду. Саме так це підноситься в російських ЗМІ і, власне, вони і є адресатами всій цій історії", - сказав блогер.

"Ми обговорюємо ніщо, відсутність події. Його зміст полягав тільки в тому, щоб Москва дала зневажливий коментар на нього. Що і сталося", - зауважив він.

Голишев також звернув увагу на той факт, що "свою смішну записку цей найнятий непоказний чоловік ніс Флінну. Але той, як на зло, був відправлений у відставку якраз в той момент, коли до нього доїхала ця чудова "бумага". Зараз цей "документ" висить в повітрі , його ніхто ще не взяв в Америці. Тобто, документ знаходиться в руках у "кур'єра". Людина, якій він його везли, більше не займає свою посаду".

Як писали Патріоти України, за інформацією видання The New York Times, народний депутат України Андрій Артеменко виступив в ролі одного з авторів "плану по нормалізації відносин між Україною і Росією", що передбачає здачу Криму в оренду Росії.

План був переданий раднику президента США з питань національної безпеки Майклу Флінну, але той подав у відставку 13 лютого, не давши відповіді.

Глава Радикальної партії Олег Ляшко вигнав з фракції скандального нардепа Артеменка.

Нардеп Артеменко зробив ще одну неоднозначну заяву.

Прокуратура України відкрила кримінальне провадження проти нардепа Артеменка за підозрою в державній зраді.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...