Омелян оформив подання на звільнення з посади директора аеропорту "Бориспіль"

У той же час, міністр має намір спостерігати за виконанням Рябікиним останніх доручень прем'єр-міністра Гройсмана про відновлення переговорів з Ryanair.

Володимир Омелян. Фото:УНІАН

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що подав до уряду подання на звільнення генерального директора міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) Павла Рябікіна. Про це пише Сегодня, передають Патріоти України.

У той же час, за його словами, міністр має намір спостерігати за виконанням Рябікиним останніх доручень прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

"Подав. Але прем'єр-міністр доручив йому (Рябікину - Ред.) відновити переговори з Ryanair і підписати контракт. Тепер хочу побачити, як він виконає це доручення", - повідомив міністр ввечері в середу, 12 липня.

Як повідомлялося раніше, директор "Борисполя" відмовився підписувати договір з ірландською авіакомпанією Ryanair, пославшись на завищені вимоги авіаперевізника.

Ryanair у відповідь відмовився виходити на український ринок і заявив, що "Бориспіль" порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...