"Рано или поздно мы придём на Донбасс": Олексій Арестович закликав бійців "ЛДНР" вчасно потрапити в категорію тих, кого Україна зможе амністувати

Військовий експерт звернувся до всіх терористів, які воюють проти українських Збройних Сил за примарний "русскій мір".

Олексій Арестович. Фото: uainfo.org.

Український військовий експерт Олекій Арестович на своєму акаунті в Facebook пояснив "кілька простих речей" для тих, хто перебуває в бандформуваннями "ЛДНР", передають Патріоти України.

Він заявив, що українська армія і силові відомства України працюють на те, щоб захищати всіх своїх громадян, включаючи і тих, що заплуталися. "Захищають від Кремля, який вас обдурив, використовував, пограбував, кинув, а тепер підчищає".

На думку Арестовича, проросійським терористам і сепаратистам для того, щоб не бути вбитими українськими військовими або ж своїми (що Кремль часто практикує) потрібно "потрапити в категорію амністованих і піти під захист України, європейського права та правосуддя".

Ось що пише Олексій Арестович:

"Дорогие бойцы "ДНР" и "ЛНР"!

Сегодня в Подмосковье ликвидирован бывший глава "Оплота" Евгений Жилин, преданный боец, один из идеологов "Новороссии".

Хочется пояснить вам несколько простых вещей:

1. ВСУ и силовые структуры Украины защищают всех граждан Украины, включая заблудших.

Защищают от Кремля, который вас облапошил, использовал, ограбил, кинул, а теперь подчищает.

2. Рано или поздно, мы придём на Донбасс - придем по самое не хочу. Глубоко, с чувством, по самую, по границу.

3. Часть из вас мы убьем (в случае сопротивления), такова война.

Часть - амнистируем. Это неизбежный этап.

4. В России вам жизни нет, в буквальном смысле. Вы будете убеждаться в этом снова и снова. Если они так обращаются с вождями, что будет с рядовыми?..

Россия, куда вы так стремились, объявила на вас охоту.

По мере закрытия проекта, зачистки станут все жёстче и масштабнее.

5. Важно вовремя попасть в категорию амнистируемых и уйти под защиту Украины, европейского права и правосудия.

6. Тянуть не стоит, начинайте прямо сейчас.

7. См. п.1.

Читайте полный текст сообщения Арестовича:

Нагадаємо, 19 вересня під Москвою у ресторані "Вітерець" невідомий розстріляв Євгена Жиліна та його друга Андрія Козиря. Лідер організації "Оплот" помер на місці, його соратника у тяжкому стані госпіталізували.

Згодом з'явилось відео з місця вбивства Жиліна.

Слідчий комітет РФ оприлюднив основні версії вбивства ватажка "Оплоту" і назвав прикмети кілера. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки.

Також повідомлялося, що Жилін був частим відвідувачем в ресторані "Вітерець", до якого причетний син російського режисера Микити Михалкова - Артем.

Охоронець Жиліна Андрій Козирєв, який з пораненнями щелепи і плеча перебуває в лікарні Одинцового, прийшов до тями і почав давати свідчення. Він розповів, що кілер був загримований під Михайла Боярського.

Тим часом українські користувачі соцмереж влаштували флешмоб на сайті ресторану "Вітерець", де застрелили Жиліна, і просто засипали заклад вдячними відгуками.

В окупованому Донецьку жителі "ДНР" почали збір коштів на похорон Жиліна, якого ховатимуть в Московській області.

Головною версією вбивства ватажка "Оплота" Євгена Жиліна на російському телебаченні називають "боргові проблеми" та "вугільний слід" з Донбасу. "вугільний слід" з Донбасу.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...