Савченко мріє, щоб президентом України був Путін, а не Порошенко

Нардеп постріляла з "ДНРівцями" на навчальних стрільбах і заявила, що українські військовополонені на Донбасі утримуються в хороших умовах.

Савченко знову побувала в "ДНР" і навіть постріляла з класними хлопцями-ополченцями. Фото: Фейсбук.

Під час свого візиту в так звану "ДНР" народний депутат України Надія Савченко заявила про своє бажання бачити на посаді президента України замість Петра Порошенка - главу Кремля Володимира Путіна. Про це пише "Комсомольська правда", передають Патріоти України.

При цьому видання не надає доказів такої заяви. Інші пропагандистські видання РФ про ці слова Савченко також замовчують, хоча повністю висвітлювали візит нардепа на окуповану територію.

"Краще б Україною керував Путін, а не Порошенко", - заявила Савченко.

"Тим самим вона перевела в реальну площину своє можливе нове тюремне ув'язнення. На цей раз, в Україні. Оскільки таке одкровення їй навряд чи пробачать, а від депутатської недоторканності Савченко сама днями відмовилася", - коментують висловлювання Савченко в "КП".

Також пропагандисти відзначають, що Савченко нормально поспілкувалася з "бійцями ДНР "з числа місцевих жителів.

"Я постріляла з "ДНРівцями "на навчальних стрільбах. Вони прекрасні хлопці. Ми цілком можемо дружити і прекрасно співіснувати в рамках єдиної держави", - нібито сказала Савченко.

До речі, народний депутат Андрій Денисенко попросив голову ВР Андрій Парубія відсадити від нього парламентарія Надію Савченко за те, що вона їздила в Донецьк і стріляла з терористами "ДНР".

Візит Савченко до ОРДЛО прокоментувала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Після візитів Савченко до терористичної республіки її планують допитати в СБУ.

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...