"Ципкалов був убитий особистою охороною Плотницького", - "екс-спікер" парламенту "ЛНР" про "самогубство" колишнього радника глави "республіки"

Олексій Каряків вважає, що в Луганську зараз "чистять" всіх, хто мав відношення до становлення "ЛНР".

Олексій Карякін. Фото: antikor.com.ua.

Звинувачений у спробі держперевороту" колишній радник глави "ЛНР" Геннадій Ципкалов не повісився в камері, а був убитий особистою охороною Плотницького. Про це в інтерв'ю "Коммерсанту" розповів "екс-спікер парламенту" "ЛНР" Олексій Карякін, передають Патріоти України.

"Офіційна версія неправильна. Ципкалов був убитий особистою охороною Плотницького. Не розумію, хто взагалі у прокуратурі міг придумати цю формулювання, що він повісився з побоювань за своє життя. Про спробу якогось перевороту або зміщення Плотницького я не знаю. На виборах "глави республіки" ми з Геннадієм Ципкаловым його підтримували, втрьох були на всіх плакатах", - заявив представник "ЛНР".

Але потім Плотницький, за словами Карякіна, спочатку технічно змістив Ципкалова з посади прем'єра", зробивши "радником", який ні на що не впливає, а потім також усунув його з посади "спікера парламенту "ЛНР".

"Зараз у Луганську чистять всіх, хто мав відношення до "становлення "республіки". У жалюгідному стані Комуніст ("заступник голови "народної міліції" самопроголошеної ЛНР - Ред.), були припущення, що він також убитий, але прокуратура оприлюднила відео, на якому він живий, але очевидно, що з ним не все в порядку", - підсумував "екс-спікер парламенту" "ЛНР".

Нагадаємо, в ніч на 24 вересня ЗМІ терористів повідомили, що колишній "голова ради міністрів" і радник глави "ЛНР" Ігоря Плотницького Геннадій Ципкалов наклав на себе руки.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...