У ГПУ пояснили причину обшуків у депутата від "Батьківщини"

У відомстві зазначили, що слідчі дії жодним чином не пов’язані з депутатською чи політичною діяльністю "слуги народу".

Олександр Березніков. Фото:Главком

Військова прокуратура провела обшуки в депутата Київради від "Батьківщини" Олександра Березнікова в рамках розслідування діяльності так званих "податкових майданчиків". Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передають Патріоти України.

Там наголосили, що слідчі дії жодним чином не пов’язані з депутатською чи політичною діяльністю Березнікова.

"13 вересня на території Києва та Київської області Головною військовою прокуратурою були проведені слідчі дії в рамках розслідування діяльності так званих "податкових майданчиків" або "програмних підприємств", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що в ході розслідування здійснюється відпрацювання так званих конвертаційно-транзитних центрів, які входили до складу злочинної організації.

В ГПУ повідомили, що саме в ході перевірки діяльності такого центру, що діяв в одному з регіонів України, відбулися обшуки за місцями можливого зберігання документів, речових доказів та іншого майна, яке використовувалось центром у незаконній діяльності.

"Один із обшуків відбувся у квартирі депутата Київради. Дана слідча дія жодним чином не пов’язана з його депутатською чи політичною діяльністю", - підкреслили в прокуратурі.

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...