У Орбакайте прокоментували інформацію про оголошення її персоною нон-грата

Російська співачка Крістіна Орбакайте збирається до Києва з ювілейною програмою.

Крістіна Орбакайте. Фото: Телеграф.

Російська співачка і актриса Крістіна Орбакайте назвала чутки про можливе оголошення її персоною нон грата в Україні "чиїмись домислами" і "злим жартом". І поки інформація не підтверджена, бити на сполох не має наміру. Про це в коментарі "Комсомольській правді в Україні" розповів директор артистки Олександр Качан, передають Патріоти України.

"У заяві зазначено, що інформація про можливу заборону на в'їзд Крістіни Орбакайте вимагає уточнення, тому вона, як і раніше, залишається на рівні неперевіреної", - сказав він журналістам.

За словами Качана, поки документа такого не існує, говорити особливо немає про що.

"Все це натяки ... Крістіна теж вважає, що це неправильна інформація і чиїсь домисли. Можливо навіть, злий жарт. Ми дзвонили українським організаторам - вони нічого не знають про скасування концерту і говорять, що" питань до артистки Орбакайте немає " . Як би там не було, не можемо вплинути на чиїсь рішення. Ми готуємося до концерту, готуємося показати киянам ювілейну програму артистки", - заявив директор співачки.

Він розповів, що це буде "ювілейний концерт Крістіни з неймовірними постановками, з улюбленими хітами в абсолютно нових, несподіваних аранжуваннях".

"Це свого роду звіт за всі роки її творчості. Ми налаштовані приїхати і по-хорошому здивувати українців, порадувати якісною музикою", - підкреслив Качан.

Нагадаємо, напередодні в ЗМІ повідомили про намір СБУ заборонити в'їзд в Україну відомій співачці, дочці Алли Пугачової - Крістіні Орбакайте. "Якщо я не помиляюся, така постанова є", - сказала речник СБУ Олена Гітлянська. При цьому вона додала, що ця інформація потребує уточнення.

Як повідомляли Патріоти України, раніше СБУ заборонила Наташі Корольовій в'їзд в Україну, а сьогодні, 6 листопада, стало відомо, що персоною нон грата стала і співачка Крістіна Саркісян.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...