Учасники пікету біля приміщення "Інтеру" - колишні бійці ЗСУ, - Аваков

Особи, які організували пікет біля будівлі, де розташований офіс компанії "Національні інформаційні системи" телеканалу "Інтер", раніше служили у 30-й бригаді Збройних сил України.

Пікет під "Інтером" влаштували екс-бійці ЗСУ. Фото: korrespondent.net.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що учасники пікету під будівлею телеканалу Інтер на вулиці Щусєва в Києві раніше служили в 30-й бригаді Збройних сил України. Про це міністр внутрішніх справ повідомив в ефірі телеканалу "1+1", передають Патріоти України.

"Ці люди затримані. Це шість осіб, які не приховують своїх облич. В основному, у минулому це військовослужбовці 30-ї бригади Збройних сил, які об'єдналися в такому протесті", - сказав міністр.

Аваков також підтвердив, що за фактом пожежі в будівлі відкриті кримінальні провадження.

Як повідомляли Патріоти України, на вулиці Щусєва, 23, де знаходиться офіс "Інтер",невідомі запалили шини. Поліція затримала кілька активістів.

Пізніше стало відомо від речниці столичної поліції Оксани Блищик, що в приміщення кинули "коктейль Молотова".

Біля підпаленої в Києві будівлі, де знаходиться інформаційна служба телеканалу "Інтер", виявили міну.

Також стало відомо, що співробітники "Інтера" під будь-якими приводами відмовляють правоохоронцям в отриманні відеозаписів з камер спостереження.

Начальник ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко повідомив, що поліція затримала і доставила в Шевченківське районне управління 6 осіб.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...