"Украшу браслет стразиками": Штепа прибула на чергове засідання суду у чорно-білій сукні (відео)

Під залою суду у Харкові скандальну мера-сепаратистку чекали обурені активісти.

Неля Штепа у залі суду. Фото:скрін відеоСкандальна екс-мер Слов'янська Неля Штепа прибула до Харкова на чергове судове засідання в її справі вже з електронним браслетом на руці. Вона приїхала без супроводу поліції та без групи підтримки, але з трьома адвокатами. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

До чорного браслету Штепа вдягнула чорно-білу сукню та пообіцяла прикрасити свій засіб контролю стразами. На засіданні вона весь час приймала ліки та сильно кашляла. Суд тривав півтори години – допитували свідків захисту у справі про зазіхання на територіальну цілісність України та створення терористичної організації. Після того невдоволені останніми подіями харківські активісти спробували запитати, чому підозрюваній змінили запобіжний захід.

Однак судді пішли з обіцянкою дати коментарі в понеділок, а Штепа прикрилася адвокатами та втекла із зали без відповідей, котрі цікавили представників громадськості та журналістів. Тепер стежити за її пересуванням будуть за допомогою браслету в поліції Слов'янська. У прокуратурі ж сподіваються, що знімати електронний аксесуар Штепа не стане.

"Сподіваємось, що буде дотримуватися правил. Ми наполягали на продовженні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте на цей час ми не бачимо повного тексту ухвали, чим суд мотивував це рішення", - пояснила представник прокуратури Харківщини Олена Кравченко.

Як повідомлялося раніше, одіозна екс-мер Слов'янська Штепа перебуває у невеличкому будинку в своєму місті під постійною охороною. Місцеві жителі про повернення Штепи знають, багато хто з цього радіє та навіть підтримує колишню очільницю міста, яку судять за сепаратизм. "І нас держава абсолютно не захистила від сепаратистів", - кажуть вони.

Сама Штепа заявляє, що хоче довести свою невинуватість, ба більше – планує балотуватися у мери і навіть у президенти.

У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного військовослужбовця ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 10:39

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир повідомив, що утримання одного бійця Збройних Сил України без зброї обходиться державі у 30 тисяч доларів або 1,2 мільйона гривень. Про це він розповів у коментарі Bloomberg, передають Патріоти України. "...

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...