У Кремлі ламають голову: Стало відомо про проблему Путіна напередодні президентських виборів 2018 року

Політтехнологи безуспішно працюють над вибором "переможного" образу для Путіна.

В.Путін. Фото: YouTube.

Кремль поки не може придумати образ майбутнього Росії, з яким Володимир Путін міг би піти на вибори президента в 2018 році. Про це повідомляють "Ведомости", передають Патріоти України.

За словами людей, близьких до адміністрації російського президента, робота в цьому напрямку йде "бурхливо" і "складно". Зокрема, з цього питання пройшло більше десятка нарад.

У Кремлі вже змінили кілька кураторів, які повинні були придумати образ майбутнього для кампанії Путіна. При цьому розробка цього питання може бути нескінченною.

"Світ змінюється, змінюються обставини: коли все починалося, був "ворожий Обама", потім з'явився Трамп. Змінюється і внутрішній зміст документів. У якийсь момент це зупиниться, щоб все перетворити в програму", - заявило одне з близьких до адміністрації російського президента джерел.

За попередньою інформацією, відповідний образ майбутнього повинен бути готовий до кінця вересня або ж ближче до початку кампанії в грудні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...