В мережі з'явилося відео, як "непритомному" Насірову оголошують повідомлення про підозру

Спроба затримання глави ДФС відбувалась у столичній лікарні "Феофанія".

Насірову зачитали підозру. Скріншот.

У ніч проти 3 березня детективи НАБУ та Антикорупційної прокуратури вручили підозру голові Державної фіскальної служби Роману Насірову. Спроба затримання відбувалась у столичній лікарні "Феофанія". Адвокат Денис Фетісов виклав на своїй сторінці у Facebook відео, на якому видно, як детективи проходять до кімнати та зачитують підозру, передають Патріоти України.

"Непритомному Насірову в палаті зачитують підозру", - йдеться в підписі до відео.

Нагадаємо, вчора детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України - "зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки", у рамках розслідування газової справи".

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

САП наголошує, що дії Насірова завдали державі збитків на суму 2 мільярди гривень та вимагає взяти його під варту та звільнити з ДФС.

Нардеп Сергій Лещенко назвав затримання Насірова громом серед ясного неба для Банкової.

Кабінет міністрів України усунув Насірова від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби і поклав виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби на заступника голови ДФС Мирослава Продана.

Пізніше стало відомо, що Роману Насірову зробили операцію на серці.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...