"Версия теракта встает в полный рост", - російський авіаексперт Лукашевич про падіння Ту-154 (відео)

Поєднане відео з камери спостереження набережної пляжу показує, що літак точно вибухнув у повітрі.

Момент падіння Ту-154. Скріншот.

Навіть нечітке зображення з камер відеоспостереження Адлерського пляжу дозволяє судити про те, що на борту Ту-154 стався вибух перед падінням в море. Про це написав у Facebook російський авіаексперт Вадим Лукашевич, передають Патріоти України.

Сумнів, за його словами, викликало розташування лінії горизонту. Одним з припущень був вибух в момент удару літака об воду.

Однак поєднання нічного відео з денним записом тієї ж камери, а також аналіз відеозапису іншої камери з набережної, дозволяє встановити, що вибух стався в повітрі, пише Лукашевич.

"Если эта вспышка в самом деле выше горизонта и она связана с упавшим самолетом, то одна из двух "официальных" версий – ошибка пилотирования – отпадает напрочь. А из возможных объяснений второй оставшейся "официальной" версии – технические неполадки – в голову приходит только взрыв топливных баков. Но это для только что заправленной под завязку машины, без принудительной инициации, практически невозможно", – відзначив експерт.

"Версия теракта (опять же, если эта вспышка выше горизонта и соответствует местоположению самолета) встает в полный рост", – додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 25 грудня, в Чорному морі впав російський військово-транспортний літак Ту-154.

У відомстві уточнили, що на борту ТУ-154 перебували російські військовослужбовці, артисти ансамблю ім. Александрова і представники російських ЗМІ, які летіли привітати з Новим роком військових РФ на сирійській авіабазі "Хмеймім".

Незабаром міноборони РФ заявило, що уламки літака ТУ-154 були знайдені в Чорному морі.

На місці катастрофи російського Ту-154 у Чорному морі виявлені тіла семи загиблих.

Співробітники ФСБ відпрацьовують версію теракту на Ту-154.

Очевидець падіння літака розповіла подробиці.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...