З'явилися свідчення очевидців про момент падіння російського Ту-154

Мешканка Сочі Ірина Авдєєнко розповіла, що побачила яскаравий спалах, після якого різко замовкли мотори літака, і зразу після того почула бризки від падіння літака в море.

Російський Ту-154 розбився в Чорному морі. Фото: ТАСС.

У момент падіння Ту-154 в Чорне море поруч з Сочі не було чути шум двигуна літака, розповіла місцева мешканка Ірина Авдєєнко, що стала очевидцем катастрофи. Про це повідомляє "Дождь", передають Патріоти України.

За її словами, в момент аварії вона гуляла з хлопцем по пляжу в районі готельного комплексу «Фрегат». «Стояли, слухали шум моря, потім чули, що злітає літак. Мотори працювали нормально. Я краєм ока побачила - літаки ж з вогнями літають - прямо над морем яскравий спалах, точніше, не спалах, а світло від фар літакових і потім вже бризки. Причому дуже великі», - розповіла Авдєєнко.

«У цей момент вже не було шуму мотора. Тобто, мотори вже не працювали. Вони якось в один прекрасний момент раз і затихли. Дзижчали, дзижчали і раз - і затихли, і бризки», - додала вона.

Нагадаємо, сьогодні, 25 грудня, в Чорному морі впав російський військово-транспортний літак Ту-154.

У відомстві уточнили, що на борту ТУ-154 перебували російські військовослужбовці, артисти ансамблю ім. Александрова і представники російських ЗМІ, які летіли привітати з Новим роком військових РФ на сирійській авіабазі "Хмеймім".

Незабаром міноборони РФ заявило, що уламки літака ТУ-154 були знайдені в Чорному морі.

На місці катастрофи російського Ту-154 у Чорному морі виявлені тіла семи загиблих.

Співробітники ФСБ відпрацьовують версію теракту на Ту-154.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...