Вони знайшли одне одного і готують нам тепер життя: Медведчук отримав високу посаду у партії Вадима Рабиновича

Таке рішення було прийнято у неділю під час першого етапу позачергового з'їзду партії "За життя".

Рабинович і Медведчук. Фото: сайт партії "За життя".

Кум президента РФ, лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук обраний головою політради партії "За життя", передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба партії, таке рішення було прийнято у неділю під час першого етапу позачергового з'їзду. "Обрано новий склад політради політичної партії "За життя", за результатами одноголосного голосування на з'їзді головою нової політради партії "За життя" обрано Віктора Медведчука, котрий також виступив на з'їзді і виклав позицію партії щодо найактуальніших поточних питань", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, наприкінці липня 2018 року Медведчук повідомив про рішення приєднатися до партії "За життя" Вадима Рабіновича і очолити напрямок щодо "відновленню миру" з Росією.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...