З'явилось відео штурму спецназівцями скандального бункера зі зброєю під Києвом

Скандал зі справжньою зброєю /макетами легального торгівця зброєю Геннадія Конєва набирає обертів, а система боротьби з незаконною/законною торгівлею - загрозливих форм.

Штурм бункера Геннадія Конєва. Скріншот.

На каналі інтернет-користувача Олени Конєвої в YouTube з'явилося відео з штурмом спецназом «Корд» бункера на Київщині, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як силовики виламують двері і збивають камери спостереження. За версією правоохоронців, підприємство «Парабелум», власником якого є Геннадій Конєв, нелегально збувало справжню зброю, а не макети.

«У протоколі вказано "пістолет Макарова, який було підкинуто чи просто вписано незаконно в протокол. У Конєва Г.Н. ніколи не було цього пістолета Макарова. У цьому приміщенні обшук був неодноразово і пістолета там бути не могло»- стверджує автор відео.

Раніше Патріоти України повідомляли про склад зброї і боєприпасів, який виявили в підземному бункері під Києвом.

Пізніше власник легального столичного інтернет-магазину «Парабелум» Геннадій Конєв, який виявився власником бункеру, заявив, що це не справжня зброя, а макети.

В прокуратурі наполягають, що зброя може бути справжньою і її зразки напрвлені на експертизу.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...