Боролася проти корупції в медицині: Мережу нажахало фото жертви лікаря-хабарника (фото 12+)

"Результат боротьби з корупцією в медицині. Після судового засідання проти свого шефа головного лікаря КНП КДЦ Деснянського району Юрія Лимаря щодо його корупційної діяльності, яке виграла лікар-стоматолог, той на практиці підтвердив свої слова "изуродовать лицо", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Роман Реведжук, передають Патріоти України, і продовжує:

"Увага!!! У Лимаря 17-ть кримінальних справ, які успішно кришуються політиканами. Ось такий результат боротьби з корупцією в медицині в умовах сьогодення!

Потерпіла зараз у важкому стані.

Робимо репост, нехай інші знають, що роблять з тими, хто бореться проти корупціонерів. Якщо цей випадок не набуде розголосу і не буде покарано цього головного лікаря, означатиме, що бариги, котрі лишилися з часів Януковича при владі, отримали індульгенцію безкарності і продовжать чинити свавілля!".

Нагадаємо, раніше журналістка розповіла про жахливий стан медицини в Україні.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...