Будні скрепної "наддержави": У російському селі люди на своїх будинках малюють знак SOS (фотофакти)

Навіть шкільний автобус в Мостотряд ніколи не заїжджає, оскільки дорога не обладнана безпечними під'їзними шляхами.

Росіяни пишуть на своїх будинках SOS. Фото: Крим.Реалії.

У селищі Мостотряд під Казанню в Татарстані (Росія) жителі намалювали на дахах своїх будинків напис SOS. До таких дій вони були змушені, так як селище "розвалюється". Про це повідомляють Крим Реалії, передають Патріоти України.

"У селищі течуть і провалюються майже всі дахи. У ньому немає водопроводу. Газ в кухнях подається з балонів, опалення – пічне, зручності у дворі. А ще в селищі немає жодного магазину і жодної аптеки. У нього також не ходить громадський транспорт: найближча зупинка знаходиться в чотирьох кілометрах",
– йдеться у повідомленні видання.

Шкільний автобус в Мостотряд не заїжджає, так як дорога не обладнана безпечними під'їзними шляхами. Жителі кажуть, що останній раз автобус тут бачили 18 березня, в день виборів: тоді він їздив щогодини.

Люди розповідають, що переписуються з владою останні п'ять років. Але отримують стандартну відповідь: нічого не можемо зробити, тому що немає грошей.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...