Депутата Київської облради, затриманого на хабарі, взяли під варту

Суд визначив у якості альтернативи можливість внесення застави у розмірі 600 тис. грн.

Максим Запаскін. Фото:http://kyiv.svoboda.org.ua/

Дніпровський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою голові постійної комісії з питань екології Максиму Запаскіну. Про це повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець у Facebook, передають Патріоти України.

"За клопотанням столичної прокуратури Дніпровський районний суд міста Києва на засіданні 28.04.2017 обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою голові постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської облради, якого напередодні прокуратура затримала на хабарі у 10 тис доларів", - написала вона.

Суд визначив у якості альтернативи можливість внесення застави у розмірі 600 тис. грн.

Зважаючи на те, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі у сумі 2,5 млн гривень, вказане судове рішення буде оскаржено в частині розміру грошової застави.

Як повідомлялося раніше, прокуратура спільно з СБУ затримали на хабарі у 10 тисяч доларів депутата Київської обласної ради, голову постійної комісії з питань екології Максима Запаскіна.

27 квітня Служба безпеки України влаштувала обшуки в кабінеті голови Київської облради Ганни Старикової. Очільник регламентної комісії облради Роман Титикало стверджував, що обшуки пов'язані із затриманням хабарника.

"Обшук проходить у зв'язку з затриманням Максима Запаскіна. СБУ шукає рішення і документи, пов'язані з цими речами – з наданням дозволу на користування надрами за хабар", - пояснив він.

Титикало заявив, що Стариковій стало зле і їй надають медичну допомогу лікарі швидкої.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...