Диверсія: Поліція Дніпра назвала причину пожежі в піцерії ветеранів АТО

За даними поліції, 100-відсоткової впевненості, що це був підпал, немає, адже на місці не виявили слідів легкозаймистих речовин. Зараз ще триває експертиза.

Ілюстрація:YouTube

Піцерія «Ветерано» в Дніпрі, за даними попередньої перевірки, була пошкоджена невідомими особами шляхом підпалу. Про це Радіо Свобода повідомила речниця обласної поліції Ольга Кузнецова, передають Патріоти України.

За її даними, за фактом пожежі правоохоронці відкрили два кримінальні провадження – за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна) та за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. У прес-службі поліції зазначають, що зараз тривають слідчі дії, опитують свідків.

"100-відсоткової впевненості, що це був підпал, немає, адже на місці не виявили слідів легкозаймистих речовин. Зараз ще триває експертиза", – додала Кузнецова.

У неділю в міському управлінні поліції Радіо Свобода також повідомили, що на місці події слідів займистих речовин, вибухових пристроїв не виявили.

У ніч з суботи на неділю у Дніпрі згорів літній майданчик піцерії «Ветерано», яку відкрили і в якій працюють демобілізовані військові, учасники АТО.

За словами власника закладу, демобілізованого бійця Андрія Сарвіри, займання помітив таксист о другій ночі і до приїзду рятувальників намагався разом з колегами загасити вогонь. Ніхто не постраждав. Власник закладу підозрює умисний підпал.

Як написав в Facebook один із засновників закладу Леонід Остальцев, пошкоджена піцерія буде відновлена.

Дерев’яна конструкція літнього майданчика піцерії згоріла вщент, завдані збитки встановлюються. Окрім того, пожежа пошкодила фасад будівлі, у якій, окрім піцерії, працює редакція газети «Дніпро вечірній».

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...