Ерунда какая-то. Вернее, брЭд!: Мережу шокувала київська "платіжка" за опалення майже на 8 тис.грн (фото)

Квитанцію на оплату за централізоване опалення у квартирі площею 88 кв.м опублікував на своїй сторінці екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.

Фото:facebook

У соцмережі Facebook активно обговорюється допис, в якому колишній міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко опублікував платіжку на опалення в розмірі 7900 грн за квартиру розміром 88 кв. метрів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Кучеренка в Facebook.

Користувачі з одного боку дуже сподіваються, що така сума в платіжці - помилка системи, яка просто неправильно підрахувала суму для оплати, а з іншого відзначають, що важливо, "щоб такі" помилкові платіжки "не приходили до людей за 70, з ішемічною хворобою серця і такими, що перенесли інфаркт".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.