Якщо робити – то робити: Жебрівський оцінив готовність України до повної блокади "Л/ДНР" (відео)

На думку голови Донецької ВЦА в Україні не готові на сьогодні забезпечити чітку блокаду окупованих територій.

Павло Жебрівський. Фото:скрін відеоЧіткої блокади "Л/ДНР" провести неможливо. Про це в інтерв'ю 112 Україна заявив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський, інформують Патріоти України.

"Хочу сказати, що як такої чіткої та жорсткої блокади так званих "ЛНР/ДНР" неможливо провести", - вважає він. За словами Жебрівського, блокада - це коли в кільці, а на сьогодні кордон з Росією відкритий.

"Фактично це буде блокада тільки з боку України. Що стосується торгівлі вугіллям, то тут потрібно знаходити замінники. Чи готові ми сьогодні відмовитися від вугілля? Поки що я не почув, що з ПАР або з інших держав ми можемо забезпечити", - наголосив глава Донецької ВЦА.

Він заявив, що якщо ми готові перетерпіти, то це має бути жорстке рішення - заборонити перехід лінії розмежування, не повинно бути так званих КПВВ, не повинно бути черг по 5-10 тис. людей щодоби, які перетинають КПВВ. "Якщо робити – то робити. Чи готові до цього всього? Думаю, що не готові на сьогодні", - підсумував Жебрівський.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...