Хіти тижня. Дружина Ляшка "засвітила" розкішний дамський аксесуар під час подорожі до Швейцарії (фото)

Модель сумки виглядає копією колекції відомого світового бренду Gucci.

Олег Ляшко. Фото:Zaxid.net

Лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко в черговий раз відзначився разом зі своєю дружиною. Як відомо, днями політик зі своєю дружиною відвідали Швейцарію, куди їх запросив екс-глава Європарламенту Пет Кокс. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Хоча головний радикал України Олег Ляшко не ділився світлинами з подорожі в соцмережах, його права рука Андрій Лозовий необачно виклав в своєму Instagram кілька фото. Завдяки цьому, громадськість звернула увагу на надзвичайно розкішну сумочку дружини політика.

Модель сумки виглядає копією колекції відомого світового бренду Gucci. Подібна модель на сайті бренду коштує 2,5 тисячі доларів, а це приблизно 65 тисяч гривень.

Як відомо, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко любить носити дорогі модні аксесуари. Журналісти помітили на ньому шарф вартістю в 10 тисяч гривень. Також на ньому помітили куртку за 42 тисячі і брендове взуття.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...