Хіти тижня. Їй вже за 70: У Чернігові донька найстаршої матері України пішла до школи

У лютому 2011 року 65-річна Валентина Підвербна народила дівчинку і стала найстаршою матір'ю України

Фото: health.unian.ua

У Чернігові донька найстаршої матері України Валентини Підвербної - Анна-Марія - пішла в перший клас, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Так, дівчинка стала ученицею 1-Е класу загальноосвітньої школи №35, розташованої у мікрорайоні Масани, де вона проживає з матір'ю. Дитині виповнилося 6 років у лютому. На урочистій лінійці до Підвербної і її доньки була прикута увага журналістів, тому жінка закривала дівчинку від камер.

Як повідомила журналістам директор школи Наталія Фара, Підвербна просила нічого не розповідати про дитину. За її словами, 1-Е клас налічує 22 учні, він є інтернаціональним, оскільки там навчатимуться представники різних народів - українці, роми, грузин, татарин. Цього року у Чернігівській ЗОШ №35 – 6 перших класів (186 учнів).

У школі проведено заходи з енергомодернізації - утеплено фасад, замінено вікна і двері, триває ремонт даху. Це єдиний у мікрорайоні загальноосвітній заклад, у дві зміни тут навчаються понад 1600 учнів.

У лютому 2011 року 65-річна Валентина Підвербна народила дівчинку і стала найстаршою матір'ю України. Вона неоднозначно і часто агресивно реагувала на увагу журналістів та громадськості до себе. Неодноразово звучали заклики збоку громадськості забрати у неї дитину, але жінка виховує дівчинку сама.

Нагадаємо, раніше у Марка Цукерберга, засновника Facebook, народилася дочка, яку названо Августою.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...