Красиво жить не запретишь: Донька мера Дніпра хвалиться розкішним життям та багатим відпочинком (фото)

​22-річна Катя Філатова вчиться в Лондоні, постійно подорожує і дуже любить дорогі речі​.

Катерина Філатова любить шикарне життя. Фото:InstagramКористувачі інтернету звернули увагу на instagram-аккаунт Катерини Філатової - дочки мера Дніпра Бориса Філатова. Про це пишуть Вести, зазначають Патріоти України.

Як видно, дівчині 22 роки, вона проживає і навчається в лондонському університеті, обожнює Шанель, шампанське і розкішні яхти. У своєму Інстаграмі вона демонструє свої сумочки і ділиться світлинами з шикарних готелів.

Сам Борис Філатов стверджує, що його чадо навчається в Київському інженерно-будівельному інституті за спеціальністю "Образотворче мистецтво", але Катя не надто прагне підтверджувати цю теорію, публікуючи сотні знімків з-за кордону. У рідному Дніпрі дівчина практично не буває. Найпопулярніша геолокація її фотографій - Університет мистецтв в Лондоні.

В одязі та аксесуарах Катерина віддає перевагу таким брендам, як Chanel і Yves Saint Laurent, а відпочивати краще в найрозкішніших куточках світу. На її сторінці можна побачити фотографії Мілана, Монако, Ібіци, французьких Канн ... і, звичайно, зупиняється вона там у відповідних готелях.

Наприклад, ніч у 5-зірковому міланському готелі Palazzo Parigi Milan Hotel & Grand Spa коштує від 16 тисяч гривень. А в Стамбулі дівчина зупинилася в Ciragan Palace Kempinski Istanbul (ціна звичайного номера - 10 тисяч гривень за ніч).

Ще одна пристрасть Катерини - дорогі яхти. 80 відсотків дописів на її сторінці присвячені саме їм. У дівчини навіть є кепка з написом "Where is my f*cking yacht?" ("Де моя йо***а яхта?"), що вельми красномовно говорить про любов дівчини до цього виду розваг.

Катя є вегетаріанкою і любить займатися спортом. Вона навіть взяла участь в Екомарафоні, який проходив у Дніпрі в вересні цього року. Правда, навіть під час бігу красуня не змогла розлучитися з сумочкою від Шанель.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...