Місцеві впевнені у підпалі: На Закарпаті згорів дитячий садок у ромському поселенні (фото)

Пожежа була настільки сильною, що вогонь перекинувся на сусідній будинок.

На місці пожежі у дитсадку. Фото: Mukachevo.net.

У ніч на неділю, 15 липня, у ромському поселенні в селі Велика Добронь в Ужгородському районі Закарпатської області сталася пожежа в будівлі дитячого садочка, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, пожежа була настільки сильною, що вогонь перекинувся на сусідній будинок. Причина виникнення пожежі поки невідома. Місцеві роми припускають навмисний підпал з урахуванням останніх подій довкола ромських поселень в Україні. За інформацією від рятувальників, унаслідок пожежі ніхто не постраждав.

В поліції повідомили, що для з'ясування точної причини загоряння буде проведено відповідну експертизу, саме з цієї причини розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України, а це умисне пошкодження майна через підпал, хоча за попередніми даними, стверджують в поліції, ознак умисного підпалу не виявили.

Джерело: Мукачево.NET

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...