Моліться за нього: Відомий український співак потрапив у жахливу ДТП під Полтавою (фото)

Народний артист України Іван Попович перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.

Іван Попович. Фото: соцмережі.

Співак Іван Попович потрапив в серйозну аварію в Полтавській області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Віталіна Остапчук, яка працює разом з артистом, передають Патріоти України.

За її даними, команда Івана Поповича їхала на концерт в Полтавській області. Народний артист перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.

Іван Попович народився 22 квітня 1949 року в с. Осій Закарпатської області. Попович - український естрадний співак і композитор. У 1990 році отримав почесне звання "Народний артист України". У 1999 році "за особистий внесок в розвиток української культури та вагомі творчі здобутки" нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. З 2005 року - художній керівник Державної театрально-видовищної агенції. Гастролював у Канаді, Індії, Бразилії, Італії, Греції, США.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...