На Тернопільщині в одній зі шкіл сталася масова бійка, вчитель потрапив до лікарні (відео)

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи.

Скрін відео

У Тернопільській області поліція розслідує відразу дві кримінальні справи за побиття в школі. Учитель історії зі струсом мозку - в лікарні, а шкільний психолог з синцями розповідає деталі конфлікту. Що ж насправді сталося в навчальному закладі і хто буде відповідати за масову бійку - розбиралися кореспонденти Сегодня, передають Патріоти України.

Шкільний психолог Оксана Зіновіївна проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві. Раптом до класу увійшов вчитель історії. Він почав виштовхувати 11-класників в коридор. Через мить психолог почула за дверима лайку.

"Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів - у відповідь почула лайливу образу. Почала виправдовуватися і почула стусани", - розповідає шкільний психолог Оксана Ковалисько.

Жінка стверджує - побив її вчитель історії. І Зіновія Теодозійовича сьогодні на роботі немає. Уже кілька днів чоловік знаходиться в лікарні в травматологічному відділенні з забоями.

За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м'яких частин обличчя.

Учитель заявляє - після зауважень на адресу учнів - його під школою побив батько одного з них.

"Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під'їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом", - розповідає вчитель історії Зіновій Лотоцький.

На другий день після бійки учитель написав заяву в поліцію. У свою чергу, Оксана Зіновіївна стверджує - конфлікт почав саме її колега. І додає, учитель був п'яний.

Директор школи це заперечує. "Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне", - запевняє директор школи Лариса Корнік.

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заява про побиття написали обидва педагоги. Триває слідство. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...