
Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
В юридичній фірмі "Мережа права" розповіли, на яку пенсію можуть розраховувати підприємці після 60 років. Про це йдеться в повідомленні ЮК, передають Патріоти України. Більшість приватних підприємців відкладають питання майбутньої пенсії “на потім”. Ал...
У США науковці винайшли революційний метод лікування діабету 1-го типу. Наукове відкриття дає пацієнтам шанс відновити вироблення інсуліну без потреби щоденних уколів. Про це йдеться у публікації журналу National Geographic. Перші результати показали з...