Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
Нове дослідження професора археології Оксфорда Дена Гікса проливає світло на шокуючий факт із життя вчених Вустер-коледжу, передають Патріоти України з посиланням на The Guardian. . Череп, відполірований і оздоблений сріблом, протягом десятиліть викор...
Хоча в поточному році не прогнозують зростання цін на природний газ та опалення, це не торкнеться, наприклад, електроенергії або води, які можуть зрости в ціні. З цієї причини українцям не заважає навчитися економити. Як це можна зробити, радить РБК-Ук...