Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
В Україні похолодання призведе до відчутного подорожчання овочів. В першу чергу йдеться про огірки, помідори та перець. При тому різкого зростання цін очікувати не варто: частково проблеми з українським урожаєм компенсує імпортна продукція. Про це КИ...
Щоб отримувати підвищену пенсію, не обов'язково заробляти більше за середню заробітну плату по країні. Можна збільшувати розмір своєї майбутньої пенсії на 0,5%-0,75% щомісяця, продовжуючи працювати вже маючи право на відпочинок, передають Патріоти Укра...