Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
Віднедавна штраф за невчасне оновлення персональних даних можна сплатити онлайн у застосунку "Резерв+". Проте навіть після оплати громадяни зобов’язані оновити свої дані. Про це заявила заступник міністра оборони України Катерина Черногоренко, передают...
Пенсії українців-внутрішніх переселенців (ВПО), які опинилися на тимчасово окупованих територіях і втратили зв'язок з банком через війну, зберігатимуться в Пенсійному фонді - відповідне рішення ухвалив уряд. Тобто фактично гроші будуть заморожені до то...