Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
Вже восени українським водіям доведеться готуватися до нових витрат на заправках. Експерти паливного ринку попереджають: із жовтня 2025 року ціни на бензин і дизель можуть зрости щонайменше на 3–5 гривень за літр. Причина - не лише коливання світових к...
"Львівгаз" після перевірки лічильника змусив доплатити одного з користувачів 160 тис. грн. Виявилось, що на лічильнику немає пломби. Мешканець Львівської області добровільно заплатив тільки частину суми, а решту - "Львівгаз" змусив сплатити через суд. ...