
Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
Якщо у військовозобов’язаного громадянина діагностовано проблеми із колінами, він може отримати відстрочку від мобілізації. Але рішення територіального центру комплектування залежатиме від того, чи потребує громадянин лікування. Про це написали на порт...
Український репер OTOY розсекретив, скільки витратив на весілля з бізнесвумен Марією Гаврилюк, передають Патріоти України. Артист уклав шлюб восени. Тоді ж він і відгуляв весілля. На проєкті "Ранок у великому місті" виконавець зізнається, що свято вони...