Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
3 серпня в італійському місті Імола відбувся третій заїзд п'ятого етапу автоперегонів "Формула-4". Заїзд завершився перемогою українського пілота Олександра Бондарева із команди Prema Racing. Про це повідомив "Чемпіон", передають Патріоти України. Післ...
Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» майору Денису Юдіну. Про це йдеться в указі президента №568/2025, передають Патріоти України. «За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті дер...