Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал". "Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду. Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
Війська країни-агресора Росії продовжують спроби просуватися у глибину в Сумській області. В районі Малої Корчаківки окупанти підійшли на відстань 20 кілометрів до Сум, передають Патріоти України з посиланням на DeepState. Аналітики повідомили, що росі...
Колишній бойовий медик Роман Замрій ("Йода") заявив, що його незаконно затримали представники ТЦК у Чернівецькій області, незважаючи на наявність права на відстрочку, і утримували 3 дні, передають Патріоти України. Медик розповів, що увечері 4 червня н...