На Закарпатті преміюють митника, який відмовився взяти хабар (фото)

Порушник пропонував дві тисячі гривень за перевезення товару без сплати митних платежів

Фото: "Мукачево"

Українець, який перетинав пункт пропуску "Тиса", намагався за 2 тис грн вирішити питання щодо перевезення без сплати митних платежів товарів (миючі засоби, пральний порошок) у кількості, що перевищує неоподатковану норму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Мukachevo.net.

Як зазначають митники, згодом буде вирішено питання щодо притягнення його до кримінальної відповідальності передбаченої статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Начальник Закарпатської митниці вирішив преміювати свого працівника за те, що той відмовився брати хабар. "Цього працівника буде премійовано, адже він не просто відмовився від неправомірної винагороди, він на власному прикладі продемонстрував, що митник може чесно виконувати свою роботу і працювати на благо держави, в такі дії мають заохочуватись", - зазначає Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митиниці ДФС.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...