"Наші погляди сходяться": Збоченець Панін зізнався в любові до Путіна (фото)

Олексій Панін натякнув, що не проти повернутися в політику.

О.Панін. Фото: stuki-druki.com.Російський актор Олексій Панін, який оскандалився через свої голі фото, гей-порно і відео для дорослих разом з собакою, заспівав оди президенту Росії Володимиру Путіну. Хвалебний пост він опублікував в своєму Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

"Я радий, що наші погляди на методи наведення порядку в країні, сходяться. P.S. Пора повертатися в політику.????", - підписав він спільний знімок з Путіним.

Відзначимо, що в пост артист додав брутальні смайли з пістолетом, молотком і гранатою.

Варто зазначити, що в 2012 році Панін балотувався в Законодавчі збори Краснодарського краю від партії ЛДПР.

У 2014 році актор виступав на підтримку приєднання Криму до Росії і заявляв про необхідність розширення меж Росії до Одеси. У червні 2015 року засудив політику української влади, додавши, що "з великим задоволенням власними руками перерізав би горло" президенту України Петру Порошенко, а також повідомив про бажання відвідати Донбас і підтримати "ДНР" і "ЛНР".

У 2017 році опублікував серію відвертих знімків зі свого відпочинку в окупованому Криму.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...