Навколо світу із малям: Українська сім'я вирушила у шалену подорож на велосипедах (відео)

Повернутися в країну і показати доньці Київ планують через п'ять років.

Скріншот

П'ять років у дорозі. Не з комфортом. А на велосипедах. Таку амбітну мету мріє здійснити подружжя з Києва. Вони вирушили в дорогу з Майдану Незалежності. Сюди ж планують повернутися у 2022 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на канал "24".

Благомир та Олена і їхня маленька донечка Мія. Малечі зараз півроку. Якщо її батькам вдасться здійснити задумане, то наступного разу столичний майдан Незалежності вона побачить у шість років. Родина Довганів вирушає у кругосвітню подорож. За транспорт – велосипед.

Перша частина експедиції завершиться у Новій Зеландії. Потім хочуть підкорити Америку. Вони мандрують велосипедами не перший рік. Але ці подорожі тепер вважають короткими. Гайнути довкола світу вирішили кілька місяців тому. Коли у соцмережах познайомилися з іншими мандрівниками. В Україні не залишають нічого. Кілька тижнів тому влаштували гаражний розпродаж.

Жити родина планує у тих, хто прийме мандрівників. А заробляти або концертами або психологічними сеансами онлайн. Благомир вивчає природу людських почуттів. У своїх почуттях подружжя впевнене. Як і в тому, що зробило правильний крок, віддавши себе на волю долі та дороги.

Нагадаємо, українки придумали прилад, який дозволить знаходити вкрадені велосипеди.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...