Не довіз: На Рівненщині впіймали водія, який вивантажував львівське сміття (фото)

Автомобіль доставили на штрафмайданчик міста Дубно. За даним фактом відомості внесені в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Фото:Прес-служба ГУ НП

У вівторок, 11 квітня, на звалищі міста Дубно на РІвненщині виявили вантажний автомобіль з львівським сміттям. Про це повідомили в прес-службі поліції, інформують Патріоти України.

"На місці події правоохоронці застали автомобіль "DAF" житомирської реєстрації з напівпричепом під час вивантаження відходів. Відповідно до транспортної накладної вантажівка з 45 метрами кубічними сміття курсувала зі Львова в Дніпро. За словами водія, 26-річного жителя Житомирщини, у авто виникли технічні несправності з коробкою передач, тому він змушений був заїхати на станцію технічного обслуговування, за якою знаходиться звалище", - сказано в повідомленні.

Автомобіль доставили на штрафмайданчик Дубно. За даним фактом відомості внесені в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. За результатами перевірки буде прийматися відповідне процесуальне рішення.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...