Нічого не пояснивши: На очах матері і доньки у Києві жінка викинулася з балкона

За словами рідних, для самогубства у жінки не було причин.

Ілюстрація:http://ukr.segodnya.uaУ Києві 31-річна жінка загинула, викинувшись з балкона на очах у дочки і матері. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

"До чергової частини Оболонського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що на вулиці Зої Гайдай виявили жінку у важкому стані, яка випала з балкона на десятому поверсі будинку. На момент прибуття слідчо-оперативної групи потерпілу забрала "швидка".

Від отриманих травм місцева жителька померла по дорозі в лікарню. Для остаточного з'ясування причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу", - сказано в повідомленні.

За словами рідних, які перебували в цей час вдома, для самогубства у жінки не було причин. Нічого не пояснивши, вона вистрибнула на очах у дочки і матері, які не встигли її зупинити.

Крім того, в квартирі знаходився молодий чоловік загиблої. Вони разом випивали і сварилися. Згодом чоловік вийшов покурити на сходовий майданчик, а жінка пішла на балкон і стрибнула вниз.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з правової кваліфікації - самогубство.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...