Організували "суботник": Столичні активісти розгромили ромський табір у Голосіївському парку Києва (фото, відео)

Як відомо, раніше роми облаштували кустарні приміщення, землянки і печі, а також витоптали рослини і засмітили парк відходами.

Фото:Facebook

Активісти "Національних дружин" розгромили табір ромів в столичному Голосіївському парку. Про це повідомляється на офіційній сторінці організації в Facebook, зазначають Патріоти України.

Так, кілька десятків активістів з сокирами і кувалдами навідалися в табір ромів і рознесли всі будівлі.

"Ми не дозволимо перетворювати своє місто в притон, де панує справжня антисанітарія, а бездомних тварин з'їдають на вечерю. Досить ігнорувати наші закони, обкрадати наших громадян і забруднювати наші міста!", - сказано в повідомленні.

Як відомо, раніше один зі співробітників парку поскаржився на ромів, які "захопили" частину Голосіївського парку. Вони облаштували кустарні приміщення, землянки і печі, а також витоптали рослини і засмітили парк відходами.

Після цього "Національни дружини" анонсували "суботник" в Голосіївському парку. "Даємо вам 24 години, щоб покинути територію, прибравши за собою сміття, інакше ми оголошуємо суботник в Голосіївському парку", - йдеться в повідомленні в Facebook Нацдружин.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...