П'яні розбірки закінчились трагедією: На Волині зарізали неповнолітнього американця

Підозрюваним виявився 35-річний місцевий житель, родич потерпілого, якого поліція помістила в ізолятор тимчасового утримання.

Ілюстрація:korupciya . com

У Нововолинську на сходовому майданчику в одній з багатоповерхівок міста було знайдено тіло неповнолітнього хлопця. Поліція по гарячих слідах затримала головного підозрюваного у вбивстві. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Волинській області, передають Патріоти України.

"Поліцейські з’ясували, що потерпілий – 17-річний громадянин Сполучених Штатів Америки. Його тіло було з ознаками насильницької смерті – в області серця виявили колото-різану рану," – йдеться в повідомленні.

Підозрюваним виявився 35-річний місцевий житель, родич потерпілого. Було встановлено, що напередодні родичі розпивали спиртні напої. Згодом, між ними виник конфлікт, у ході якого зловмисник вдарив хлопця ножем.

Поліція затримала підозрюваного і помістила в ізолятор тимчасового утримання. Тепер чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...