Підлеглі обурені: "Комбриг 72-й бригады не является ни лидером, ни моральным авторитетом для своих бойцов и офицеров", - волонтер жорстко пройшовся по полковнику Татусю

За словами волонтера, з бригади тільки за останній тиждень вже пішли 4 вищих офіцера.

Комбріг Татусь. Фото: соцмережі.

Комбриг 72-ї бригади Руслан Татусь не є ані лідером, ані моральним авторитетом для своїх бійців і офіцерів. А втрати при його командуванні катастрофічні навіть на порівняно сьогодні «спокійній» ділянці фронту. Про це повідомляє відомий український волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Своими неумелыми действиями на посту командира бригады и полным отсутствием хоть какой-то коммуникабельности, он порой приводит в ступор боевых офицеров на местах. Зато комбриг обладает отличным знанием совдеповских замашек, когда на первое место выходит не боевая подготовка и условия проживания военнослужащих в зоне ООС, а умение побелить-покрасить, и сделать быт не для удобства, а для показухи вышестоящему начальству», — пише він.

За словами волонтера, з бригади тільки за останній тиждень вже пішли 4 вищих офіцера. «На все это накладываются большие потери. Светлодарская дуга из самого горячего участка, превратилась сейчас в относительно «спокойный» участок передовой, но….за 40 дней на фронте бригада потеряла уже два человека погибшими и 23 человек ранеными», — стверджує Мисягін.

Волонтер заявляє, що те, що відбувається сьогодні в бригаді не є ні для кого таємницею. Зокрема, кілька днів тому командувач ООС попередив комбрига Татуся про невмілі дії в присутності інших командирів бригад. «В бригаду приехала народный депутат, открыв фактически «ногой дверь» и стала в ультимативной форме указывать кого куда назначить и перевести, какому медику где находиться, кому передать автомобиль, кому заправить автомобиль, кого куда послать, кому выделить водителя и. При этом, комбриг Татусь, как командир бригады и ее «лидер», испугался и откровенно cтрусил, и вместо того, чтобы поставить депутата на место, объяснив, что здесь идет война и гибнут люди и только он как командир бригады принимает решение, а не посторонний гражданский человек — стал «жевать сопли», переложив решение этой проблемы на плечи других офицеров, сам просто «сбежал» отстранившись от них», — додає Юрій Мисягін.

У свою чергу волонтер і журналіст Ольга Решетилова на своїй сторінці в Facebook уточнила, що народним депутатом, про якого говорив Мисягін, є Оксана Корчинська. «Комбата Виктора Скатерного по ее наводке съедает комбриг. В бригаде полная жопа. И проблема системная. Вы можете еще двадцать проверок назначить, можете взять Мысягина в состав комиссии, но комбриги-упыри останутся на постах и продолжат разваливать боевые бригады. Просто потому, что они очень удобны и выгодны высшему командованию», — написала вона.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...