П’є і буянить: Прихожани розповіли подробиці нецерковного способу життя священика, спійманого п'яним за кермом

Єпископи вже почали виправдовувати священика, бо виною тому - брак кадрів у храмах.

Священика на Полтавщині затримали у стані алкогольного сп'яніння. Фото:https://tsn.ua/

У місті Лубни Полтавської області настоятеля Свято-Троїцького храму УПЦ МП, отця Анатолія Безрідного, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння, відсторонили від служби. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Як повідомлялося, у крові представника духівництва виявили 2 цілих і 94 сотих проміле алкоголю, що в 15 разів перевищує норму.

Через це отця Анатолія відсторонили від служби на рік. Окрім цього, на рік його позбавили права керувати авто і зобов'язали виплатити штраф у розмірі понад 10 тисяч гривень.

За словами працівниці храму Наталі, отець веде зовсім нецерковний спосіб життя. Він п'є, буянить, а іноді поводиться неадекватно. Наприклад, під час вечірньої служби може піти дивитися кіно на ноутбуці.

Натомість єпископи почали виправдовувати священика. Вони зазначають, що Анатолій пив лише церковне вино. І до такого стану не дійшов би, якби у його храмі вистачало кадрів, наприклад, диякона.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що в місті Лубни Полтавської області поліція затримала настоятеля Свято-Троїцького храму, отця Анатолія Безрідного, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...