П’є і буянить: Прихожани розповіли подробиці нецерковного способу життя священика, спійманого п'яним за кермом

Єпископи вже почали виправдовувати священика, бо виною тому - брак кадрів у храмах.

Священика на Полтавщині затримали у стані алкогольного сп'яніння. Фото:https://tsn.ua/

У місті Лубни Полтавської області настоятеля Свято-Троїцького храму УПЦ МП, отця Анатолія Безрідного, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння, відсторонили від служби. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Як повідомлялося, у крові представника духівництва виявили 2 цілих і 94 сотих проміле алкоголю, що в 15 разів перевищує норму.

Через це отця Анатолія відсторонили від служби на рік. Окрім цього, на рік його позбавили права керувати авто і зобов'язали виплатити штраф у розмірі понад 10 тисяч гривень.

За словами працівниці храму Наталі, отець веде зовсім нецерковний спосіб життя. Він п'є, буянить, а іноді поводиться неадекватно. Наприклад, під час вечірньої служби може піти дивитися кіно на ноутбуці.

Натомість єпископи почали виправдовувати священика. Вони зазначають, що Анатолій пив лише церковне вино. І до такого стану не дійшов би, якби у його храмі вистачало кадрів, наприклад, диякона.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що в місті Лубни Полтавської області поліція затримала настоятеля Свято-Троїцького храму, отця Анатолія Безрідного, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...