Після пожежі на підприємстві під Києвом рятувальники знайшли тіло жінки (фото)

До ліквідації пожежі було задіяно 9 одиниць техніки, 1 автодрабина.

Сьогодні вночі, 30 вересня, сталась пожежа на території ПрАт "ЕлітДекор" у місті Боярка на вулиці Соборна. Під час ліквідації наслідків пожежі, вже вдень, було знайдено тіло жінки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

На місце виклику було направлено рятувальників 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини, 62 ДПРЧ м. Вишневе, 33-ДПРЧ та 51 ДПРП м. Боярка та 44-ДПРЧ смт Чабани. Пожежу локалізовано о 04:30 та ліквідовано о 10:00.

Під час ліквідації наслідків пожежі о 12:52 знайшли тіло жінки. До ліквідації пожежі було задіяно 9 одиниць техніки, 1 автодрабина. Одного робітника забрала швидка медична допомога, надихався чадним димом.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...