Поліція у Харкові затримала п'яного чоловіка, який три дні морив голодом чужих дітей (фото)

Дітей відвезли в лікарню.

Ілюстрація:Жіночий консорціум України

У Харкові чоловік три доби тримав чужих дітей в закритій кімнаті і морив їх голодом. Про це повідомила співробітниця патрульної поліції Ляна Теремкова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ось прямо зараз мої колеги патрульні поліцейські приїхали на виклик в Київський район, нібито на бійку! Їм відкрив двері п'янючий Віталій, а поруч з ним по квартирі бігала гола жінка!" - написала поліцейська.

У сусідній кімнаті правоохоронці виявили шестирічну Кароліну і чотирирічну Анжеліку, які три дні були замкнені в кімнаті без їжі.

"Дівчатка повідомили, що у них є ще братик Саша 11-ти років, який закритий в сусідній квартирі ще з одним невідомим хлопцем! Тато дітей давно звалив з сім'ї, а мамі вони зовсім не потрібні!" - додала Ляна Теремкова. Дітей відвезли в лікарню.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...