Привіт із Клайпеди: Фанати литовського клубу підтримали українського нападника Зозулю (фото)

Як відомо, український футболіст потрапив у скандал в Іспанії через те, що ультрас клубу "Райо Вальєкано", куди його клуб "Бетіс" відправив у оренду, називають його фашистом.

Ультрас литовського футбольного клубу підтримали Романа Зозулю. Фото:TwitterУльтрас литовського клубу "Атлантас" підтримали українського футболіста Романа Зозулю. Про це повідомляється в Twitter користувача "Брутальний Футбол", зазначають Патріоти України.

"Литовський ФК "Атлантас Клайпеда" з банером на підтримку Романа Зозулі", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Зозуля потрапив у скандал в Іспанії через те, що ультрас "Райо Вальєкано", куди його клуб "Бетіс" відправив у оренду, називають його фашистом.

Футболіст приїхав у "Райо Вальєкано" в футболці з гербом України. Іспанська преса назвала його нацистом. Пізніше газета вибачилася. Але під час одного з матчів своєї команди вболівальники "Райо Вальєкано" влаштували акцію проти Зозулі.

Українські дипломати звернулися до ФФУ і в футбольну лігу Іспанії. Футболісти "Бетіса" публічно підтримали нападника Зозулю.

Футболіст повернувся в розташування "Бетіса", але брати участь в офіційних матчах команди не може, бо заявлений за "Райо Вальєкано".

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...