Служба безпеки України дозволила Корольовій приїхати на похорон бабусі

Дозвіл СБУ є тимчасовим і після похорону Наташа Корольова й надалі лишатиметься персоною нон-ґрата в Україні.

Н.Корольова з бабусею. Фото: UkrMedia.

Російська співачка Наталя Корольова повідомила, що в її родині сталося горе. В артистки померла бабуся, яка мешкала в Києві. Про це Наталя написала в Instagram, опублікувавши спільне фото з бабусею, передають Патріоти України.

Разом з цим, Корольова скористалася нагодою вказати, що їй заборонено з’являтися в Україні найближчі п'ять років.

"Сьогодні у Києві померла моя бабуся… А я не можу прилетіти її поховати", - написала співачка.

Російські ЗМІ одразу ж підхопили це й понаписували новин, що "Корольовій не дають поховати бабусю". Та, як з’ясувалося, це не відповідає дійсності.

Служба безпеки Україні пішла на зустріч Наталі та дала дозвіл прилетіти до Києва, аби поховати рідну людину. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

За словами останньої, Корольовій не перешкоджатимуть під час її приїзду до України, аби побувати на похороні родички. За словами Гітлянської, у таких випадках, якщо людині заборонений в'їзд до країни, то Служба безпеки дозволяє приїхати на похорони.

Проте цей дозвіл є тимчасовим і після похорону Корольова й надалі лишатиметься персоною нон-ґрата в Україні.

Нагадаємо, в жовтні СБУ офіційно заборонила Наталі Корольовій перетинати кордон України. Рішення діє найближчі п'ять років.

Сама артистка досить різко відреагувала на це, заявивши, що світ збожеволів у тій частині, де Україна. А її чоловік-стриптизер Сергій Глушко взагалі назвав СБУ дебілами.

Про намір оскаржувати рішення про заборону в'їзду Корольова заявила ще на початку листопада.

Наталя Корольова подала позов до Окружного адміністративного суду міста Києва на СБУ.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...