"Соловьиный помёт": На росТБ жорстко потролили топ-пропагандиста Путіна (відео)

Ролик виклали в мережу.

Відомий російський комік і ведучий Іван Ургант в ефірі своєї програми "Вечерний Ургант" відпустив жарт на адресу пропагандиста Володимира Соловйова. Відеозапис з відповідним моментом опублікував в Twitter Рустем Адагамов, повідомляють Патріоти України.

Під час бесіди з гостею програми Іреною Понарошку Ургант обмазал обличчя речовиною рожевого кольору, а потім спросив у неї, що це. Понарошку відповіла, що це "натуральний солов'їний послід". "По-перше, це гарна назва для шоу на каналі "Росія", - виголосив комік.

Жарт Урганта оцінив російський опозиціонер Олексій Навальний.

"Ургант добре так про старика Соловйова", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Доклав, так доклав", "Занадто тонко навіть для публіки Першого каналу", "Тепер вже так можна?! Вже захиталося! Ну дай Бог!", "Смішно, звичайно, але Ваня такий же "солов'їний послід на каналі Росія! Що там у нього? Іпотека, алі ще якісь інтереси", - коментують висловлювання Урганта користувачі мережі.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...