Суд ще на місяць продовжив арешт матері померлого у Києві малюка, щоб дочекатись результатів слідства

Влада Трохимчук залишила дітей на дев'ять днів колишній свекрусі, яка не догледіла за ними.

Голосіївський суд Києва заарештував ще на місяць 21-річну матір Владиславу Трохимчук, син якої помер, а донька потрапила у лікарню на початку грудня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

Суд обрав такий запобіжний захід, задовольнивши клопотання прокуратури. За цей місяць повинні закінчити всі слідчі дії, зокрема, отримати результати експертиз. Додамо, 23 січня засідання суду по справі Владислави Трохимчук, яка перебуває під вартою, було перенесено, апеляційна скарга на зміну запобіжного заходу не була розглянута.

Нагадаємо, Влада Трохимчук залишила дітей колишній свекрусі, яка потім звинуватила у смерті дитини саму Владу. Дівчина перебувала з молодшою донькою від нинішнього чоловіка. Колишній чоловік Влади, наркоман, шантажував її до цього майже рік разом зі свекрухою. В той же час Микола Кулеба, уповноважений Президента у справах дітей, спочатку звинуватив у смерті малюка Владиславу, чим сильно обурив мережу, але потім запевнив, що справа темна і незрозуміла, і звинувачувати дівчину заздалегідь не можна. Захистом Влади добровільно займається відомий український адвокат, що захищав інтереси Гонгадзе свого часу.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...