"Ситуація гарячішає з кожним днем. Люди можуть зірватися…": Відома співачка і волонтер жорстко розкритикувала українську владу (відео)

Анастасія Приходько зазначає, що на руках у людей дуже багато зброї і люди дуже втомлені, а влада повинна вирішувати проблеми народу замість своїх.

Анастасія Приходько. Фото:Апостроф

Відома українська співачка Анастасія Приходько розкритикувала дії нинішньої української влади. Свою думку вона висловила в інтерв'ю "Апостроф. Лайм", передають Патріоти України.

"Напевно, якось помічають та якось підтримують. Але погано виходить. В основному це припудрювання старих схем напускними "реформами", непоборна корупція та економічне й соціальне знущання над своїм народом", - відповіла Приходько на питання про те, чи помічає влада людей, які підтримують Україну.

Також вона зазначила, що в Україні суспільство поділене між бідними і багатими, що є одним з показників країн третього світу.

"Крадуть ті, хто крав. А ще й ті, хто на крові чесних людей з Майдану та фронту дорвався до влади. А справжні, прості люди один одному допомагають, один одного годують, один одному речі передають", - сказала виконавиця, додавши: "І зараз я би на місці влади не ризикувала. Тому що ситуація гарячішає та гарячішає з кожним днем. Люди можуть зірватися…".

При цьому Приходько не береться прогнозувати, чи піде суспільство на третій Майдан. Але зазначає, що на руках у людей дуже багато зброї, а влада повинна вирішувати проблеми народу замість своїх.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...