"Це було добре продумано": У ЗМІ повідомили подробиці крадіжок під час туристичної виставки у Києві

Учасники та відвідувачі виставки в українській столиці стали жертвами злагоджених дій злодіїв.

Ілюстрація:Zruchno.Travel

Злочинці, які обікрали відвідувачів популярної міжнародної туристичної виставки в Києві 4 жовтня, добре продумали свої дії. Про це в коментарі Обозревателю розповіла учасниця виставки Ірина Сухомлинчик, передають Патріоти України.

"У мене зі стенду вкрали кілька рекламних матеріалів. Я не говорила організаторам, бо масштаб трагедії у інших людей був катастрофічно більшим. Єдине, що сьогодні нам роздавали анкети учасників, в якій я написала, що в процесі виставки у мене було вкрадено", - розповіла учасниця.

За її словами, вона особисто спілкувалася з п'ятьма людьми, у яких вкрали гаманці.

"Люди підходили до мене і думали, що забули в мене свій гаманець, а я їм пояснювала, що вони вже треті і, швидше за все, їх просто обікрали. Мені, до речі, підкинули випатраний гаманець. Я віднесла його організаторм. Грошей в ньому вже не було, але так людям хоча б не потрібно було відновлювати паспорти, права тощо", - описала те, що відбувається Сухомлинчик.

Також вона розповіла, що приїхала на виставку за півгодини до її відкриття о 10 годині ранку.

"На вході вже стояв натовп людей, по яких було видно, що вони не мають відношення до туризму. На мій погляд, це було добре продумано. Я впевнена, що це не просто так. Через два стенди від нас у компанії вкрали декорації, сувеніри та два айфони", - зазначила вона.

До того ж, за словами Сухомлинчик, потрапити на виставку міг кожен охочий. Ціна питання становила лише 42 гривні. "Я думаю, що ці гроші окупилися дуже добре", - резюмувала вона.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...